Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλμπουενά : Ελπίζω να μη μας επηρεάσει η διακοπή

Βαλμπουενά : Ελπίζω να μη μας επηρεάσει η διακοπή

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα, την κατάσταση με τον κοροναϊό, αλλά και την προηγούμενη ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στο BeIN Sports και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τον κοροναϊό.

Ακόμα ο γάλλος παικταράς μίλησε για τη διακοπή και τι αντίκτυπο θα έχει στους ερυθρόλευκους με την επιστροφή στη δράση, ενώ στάθηκε και στη Φενέρμπαχτσε και το πέρασμά του από το τούρκικο πρωτάθλημα.

Για την εμπειρία του με τον κοροναϊό και την καραντίνα στην Ελλάδα ανέφερε σχετικά:

«Ζήσαμε τη διαδικασία της καραντίνας, όπως όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα, όμως αυτή άρχισε να αίρεται σταδιακά μέσα σε 2 εβδομάδες. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο προγραμματισμό, το πρωτάθλημά μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου» τόνισε ο γάλλος άσος του Ολυμπιακού, ενώ για τη φετινή πορεία της ομάδας του σχολίασε:

«Η μοναδική μου επιθυμία είναι να μην επηρεάσει την πρόοδό μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουμε μια καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σεζόν που συνεχίσαμε με πολλούς στόχους. Ελπίζω ότι αυτό το μεγάλο διάστημα δε θα μας επηρεάσει αρνητικά. Έχουμε μια καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο για εμάς, γιατί σταματήσαμε σε καλή περίοδο. Έχουμε ξεκινήσει να προπονούμαστε ως ομάδα. Είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα του, τη Φενέρμπαχτσε, λέγοντας τα εξής:

«Νομίζω ότι έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Φενέρ είναι οπαδοί που σε ωθούν και θέλουν περισσότερα. Ήξερα επίσης τι με περίμενε, γιατί έπαιξα πρώτη φορά στη Μασσαλία».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024