
Στο ΝΒΑ θέλουν η σεζόν να φτάσει μέχρι τον Οκτώβρη
Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Άνταμ Σίλβερ, σε δηλώσεις του αναφορικά με τη λήξη της φετινής χρονιάς.
Το ΝΒΑ επιμένει. Και όλοι καταλαβαίνουν πως όταν ένας τέτοιος κολοσσός εμμένει στις θέσεις του να επιστρέψει στην δράση παρά τον κορωνοϊό, τότε έχει μπόλικο ενδιαφέρον να δούμε πως μπορεί να συμβεί αυτό.
Οι άνθρωποι του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη προγραμματίζουν τον τρόπο που θα παίξουν μπάσκετ στο Ορλάντο, με τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ, να πηγαίνει ένα βήμα την συζήτηση επί τους θέματος.
Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο παίκτης των Λέικερς υποστήριξε ότι ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η σεζόν στις αρχές Οκτώβρη.
Ταυτόχρονα υποστήριξε ότι αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και με κόσμος στις εξέδρες, χωρίς βέβαια να έχει γίνει γνωστό πόσοι θα μπορούν να είναι παρόντες σε κάθε αναμέτρηση.
Adam Silver said it could possibly go into early October to finish the season.. Late start to the following season give more time to potential have some sort of fans https://t.co/j5zeYBTLzl
— Jared Dudley (@JaredDudley619) May 29, 2020
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!



