
Ηχηρό «όχι» UEFA – FIFA στην ΕΠΟ για την αύξηση των προέδρων των Ενώσεων στην Εκτελεστική Επιτροπή
UEFA - FIFA έβαλαν τέλος στις φωτογραφικές αλλαγές. Φούσεκ: «Πρόταση που έρχεται σε αντίφαση με την τάση για μείωση».
Στην αρχή της εβδομάδας to10.gr αποκάλυψε τις παράνομες αλλαγές που ήθελε να περάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενόψει των εκλογών για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.
Μία από τις πλέον κραυγαλέες παρεμβάσεις που προσπάθησε να περάσει η διοίκηση Γραμμένου αφορούσε στην αύξηση των… «βλαχοπροέδρων» στην Εκτελεστική Επιτροπή της.
Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, η εξυγίανση προσπάθησε να δώσει αυξημένη ισχύ στους προέδρους των Ενώσεων από τα διάφορα… χωριά της επικράτειας, οι οποίοι λειτουργούν με συγκεκριμένο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Καταστροφικό για την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Σεισμός στην Κίνα: Δόνηση 5,2 Ρίχτερ – Χιλιάδες απομακρύνονται από τις εστίες τους – Τουλάχιστον δύο νεκροί
- Τι συμβαίνει όταν γερνάς σε έναν κόσμο που λατρεύει τη νεότητα
- Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Τσίπρας: «Τώρα είναι η ώρα» – Ανακοινώνει το κόμμα στις 26 Μαΐου
- Ρόδος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία


