Είναι μεταξύ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών του πλανήτη. Είναι από τους πιο αγαπητούς αθλητές. Είναι ο MVP του ΝΒΑ. Δεν θα μπορούσε να μην είναι και μεταξύ των πρώτων 20, στη λίστα με τους πιο πλούσιους (ακριβοπληρωμένους, αν προτιμάτε) αθλητές του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στη λίστα του Forbes κι αυτό σημαίνει πολλά.
Το παιδί από τα Σεπόλια, που πέρασε δύσκολα (όσον αφορά το οικονομικό σκέλος) παιδικά χρόνια, φιγουράρει στη θέση «18», της πρώτης 20άδας των αθλητών, οι οποίοι παίρνουν τα περισσότερα χρήματα. Μια λίστα με εξαιρετικά ονόματα, με τους κορυφαίους των κορυφαίων, καθώς το αθλητικό χρηματιστήριο είναι σταθερό και σπάνια έως ποτέ εμφανίζονται φούσκες.
Ο «Greek Freak» είναι σύμφωνα με το Forbes ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για το 2020, έχοντας έσοδα 47.6 εκατομμύρια δολάρια. Τα 19.600.000 δολάρια από το συμβόλαιο, ενώ τα υπόλοιπα 17 προέρχονται από χορηγούς και διαφημίσεις. Κι όλα αυτά δίχως να υπολογίζεται και το επιχειρηματικό ξεκίνημα του Γιάννη.
Βεβαίως, ο Αντετοκούνμπο απέχει από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ κι ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίο Μέσι, άπαντες με 100+ εκατομμύρια δολάρια έσοδα.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Με 24 πόντους του Οσμάν και άλλους 22 του Ναν ο Παναθηναϊκός νίκησε έστω και αγχωτικά τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ με 92-88 και «ανάσανε» βαθμολογικά. Επιστροφή για τον Ματίας Λεσόρ μετά από 291 ημέρες.