Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τακτική εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο. Από τις 09.30 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι προσήλθαν περίπου 40 άτομα.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχου σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Αντωνόπουλος ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και έσπευσαν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη για να προσφέρουν αίμα.

«Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως με συλλογική προσπάθεια μπορούμε  να τα καταφέρουμε. Η Κοινωνική Υπηρεσία θα συνεχίσει εντατικά να ενεργοποιεί όλες τις δυνάμεις προς όφελος της κοινωνίας και να στηρίζει αδιάλειπτα όλους όσους έχουν ανάγκη» υπογραμμίζει ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων και λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης διεξήχθη κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού. Αξιοσημείωτο και ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως και σε αυτή την εθελοντική αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας συμμετείχαν και νεαρής ηλικίας άτομα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο