Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στης 21 Ιουνίου η Serie A

Επιστρέφει στης 21 Ιουνίου η Serie A

Μετά από συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού της χώρας με τους ιθύνοντες του ιταλικού πρωταθλήματος αποφασίστηκε να ξεκινήσει και πάλι η δράση. Απομένει το τελικό «ΟΚ» του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζιουζέπε Κόντε

Και στην Ιταλία επιστρέφει το ποδόσφαιρο! Μετά από την συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού με τους ιθύνοντες της Serie A αποφασίστηκε ότι θα δούμε και πάλι δράση στην γειτονική χώρα.

Η απόφαση λοιπόν κάνει λόγο για επανέναρξη του πρωταθλήματος Ιταλίας στις 20 Ιουνίου και μια εβδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι αγώνες Κυπέλλου.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και το μοναδικό που μένει είναι και η συγκατάθεση του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζιουζέπε Κόντε, για να αποφασιστεί και το πρόγραμμα της λίγκας.

«Ήταν πολύ χρήσιμη η σημερινή συνάντηση. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει ξανά. Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει στις 20 Ιουνίου, ενώ πιθανώς να γίνουν οι αγώνες Κυπέλλου στις 13 και στις 17 Ιουνίου», δήλωσε ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024