Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κούκλες μανεκέν για social distancing

Κούκλες μανεκέν για social distancing

Έναν ευφυή και καινοτόμο τρόπο ανακάλυψε ένα εστιατόριο στην Ουάσιγκτον για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες λόγω πανδημίας αποστάσεις μεταξύ των πελατών

Έναν ευφυή και καινοτόμο τρόπο ανακάλυψε ένα εστιατόριο στην Ουάσιγκτον προκειμένου να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες λόγω πανδημίας, αποστάσεις μεταξύ των πελατών.

Κάπως έτσι συνεργάστηκε με το Design Foundry και το Signature Theatre για να γεμίσει τα τραπέζια με κούκλες βιτρίνας, με ενδιαφέρουσα ενδυμασία.

Λόγω των περιορισμών στη χωρητικότητα του ρεστοράν, ο σεφ και ιδιοκτήτης Patrick O’Connell -προσφάτως, εμφανίστηκε σε ντοκιμαντέρ στο PBS- αποφάσισε ότι τα άδεια τραπέζια θα «ενδυθούν, θεατρικά, με μανεκέν».

Τα κοστούμια και το makeup  έχουν αναλάβει τα Design Foundry και Signature Theatre.

«Πάντα με τραβούσαν τα μανεκέν – ποτέ δεν διαμαρτύρονται για το παραμικρό» τόνισε ο O’Connell.

«Όταν χρειάστηκε να επιλύσουμε το πρόβλημα της κοινωνικής αποστασιοποίησης και να μειώσουμε κατά το ήμισυ τη χωρητικότητα του εστιατορίου μας, η λύση ήταν προφανής – να το γεμίσουμε με κούκλες βιτρινών, με ενδιαφέρουσα ενδυμασία. Αυτό θα άφηνε αρκετό χώρο μεταξύ των πελατών και θα γεννούσε μερικά χαμόγελα και θα έδινε ευκαιρία για διασκεδαστικές φωτογραφίες».

«Όταν μας πλησίασαν από το «Inn at Little Washington» με την ιδέα να ενδύσουμε μανεκέν, σκεφτήκαμε ότι για αυτούς θα ήταν ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος να συμμορφωθούν με τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης» είπε η Maggie Bolland, διαχειριστική διευθύντρια του Signature Theatre.

Και ο Frederick Deben, που διαχειρίζεται το κατάστημα κοστουμιών στο Signature, στρώθηκε να ανασύρει ενδύματα και αξεσουάρ για να ντύσει τα μανεκέν στο ύφος της δεκαετίας του 1940.

Ο σεφ και ιδιοκτήτης βραβεύθηκε πέρυσι με το James Beard Lifetime Achievement Award και το National Humanities Medal και, με την επαναλειτουργία του Inn at Little Washington στις 29 Μαΐου, η καινούργια του ευφυής ιδέα θα εδραιώσει τη φήμη του.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024