Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλαλητήριο εργαζομένων τουρισμού - επισιτισμού στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο εργαζομένων τουρισμού – επισιτισμού στο Σύνταγμα

Με το σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!» εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής μαζί με επιχειρησιακά σωματεία

Με το σύνθημα «Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!» εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό συμμετέχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής μαζί με επιχειρησιακά σωματεία.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές μας Συμβάσεις. Καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή, όχι στην εκ περιτροπής εργασία! Να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί. Να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου! Να καταργηθούν όλα τα πλαφόν για την επιδότηση των εποχικών. Να ακυρωθούν άμεσα όλες οι χρεώσεις σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Να γίνει παύση πληρωμών σε εφορία, τράπεζες. Να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί στα σπίτια των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου.

Κουτσούμπας: Να ληφθούν μέτρα στήριξης των εργαζομένων

«Είμαστε εδώ στο πλευρό όλων των εργαζομένων στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού και των μισθωτών και των αυτοαπασχολουμένων, μικρών επιχειρηματιών, των οικογενειακών επιχειρήσεων για να διασφαλιστεί το εισόδημα σε όλους» τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο των εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι πρέπει να επαναπροσληφθούν οι εποχικοί εργαζόμενοι, να δοθεί το επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για να απαλλαγούν από τα χρέη και από τις πληρωμές σε φως, νερό, τηλέφωνο, στις τραπεζικές δόσεις, στην εφορία, αλλά και από τα δημοτικά τέλη.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024