Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα «σενάρια» για Παναθηναϊκό και Ζαχίντ

Νέα «σενάρια» για Παναθηναϊκό και Ζαχίντ

Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά των δικαιωμάτων του 25χρονου επιτελικού χαφ.

Ένα νέο σενάριο… ανακάλυψε η τουρκική ιστοσελίδα Fotomac… Σύμφωνα με δημοσίευμα της, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για την αγορά του Γκίας Ζαχίντ, του ποδοσφαιριστή ο οποίος αρέσει στη Φενέρμπαχτσε και στη Μπεσίκτας.

Το ρεπορτάζ έχει και άλλες λεπτομέρειες, όπως το αντίτιμο για τα δικαιώματα του 25χρονου επιτελικού χαφ. Ο Παναθηναϊκός φέρεται διατεθειμένος να πληρώσει 900.000 ευρώ στον πρωταθλητή Κύπρου, ο οποίος αποδέχτηκε την προσφορά.

Βέβαια, το ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα… Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δαπανήσει λεφτά για μεταγραφή παίκτη και η μόνη περίπτωση να μείνει ο Ζαχίντ στο «Καλαφάτης» είναι να επέκταση του δανεισμού του.

Ένα ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δουλέψει με τον Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024