Το ότι αλλάζει και ο τρόπος ταξιδιού με το αεροπλάνο είναι γεγονός. Ενα παράδειγμα πως θα ταξιδεύουμε από τώρα και στο εξής έδωσε ο Πρωθυπουργός, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη. Στο Airbus της Aegean ταξίδευσε στην οικονομική θέση.

Φορούσε  συνεχώς μάσκα, άφησε και τις δύο άλλες διπλανές θέσεις κενές και μπροστά του κάθισε ο Βασίλης Κικίλιας, οποίος επίσης φορούσε μάσκα. Το κυβερνητικό κλιμάκιο που τον συνόδευε (ήτοι Σκέρτζος, Κεφαλογιάννης, Δόμνα Μιχαηλίδου κ.α) κάθισαν σε απόσταση μεταξύ τους. Βεβαίως δεν θα έχουν όλοι την υποδοχή που είχε ο κ. Μητσοτάκης στην πτήση του προς τη Θεσσαλονίκη. Επιβάτες του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ μια κυρία τον ευχαρίστησε για τα μέτρα που εγκαίρως πήρε.

Ο οδηγός του λεωφορείου και ο νεφρολόγος

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός μπήκε σ΄ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ. Επιασε κουβέντα με τον οδηγό, ενώ ο Πρόεδρος των ΚΤΕΛ τον περίμενε κρατώντας ένα δώρο. Πρόκειται για μια φωτογραφία από το αρχείο του, στην οποία εικονίζονται οι γονείς του Πρωθυπουργού. Είναι ένα στιγμιότυπο από κοινωνική εκδήλωση που έγινε στη Θεσσαλονίκη πριν από 35 χρόνια. Στο νοσοκομείο  ΑΧΕΠΑ στάθηκε για λίγο και συνομίλησε μ΄έναν νεφρολόγο. Για όσους διερωτώνται γιατί με νεφρολόγο, τους πληροφορώ ότι βρέθηκε γνωστός του, ήταν συμμαθητής του από το Κολέγιο.

ΠΗΓΗ: Βηματοδότης

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο