
«Έρχεται» πακέτο στήριξης αερομεταφορών – Ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες
Στόχος της κυβέρνησης είναι τα μέτρα για τον συγκεκριμένο κλάδο να ενταχθούν στο πρόγραμμα - γέφυρα που έχει ήδη παρουσιαστεί από τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς, με ισχύ από την 1η Ιουνίου.
Στην τελική ευθεία για ένα “γενναίο πακέτο” στήριξης των αερομεταφορών βρίσκεται, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, το κυβερνητικό επιτελείο.
Οι ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες για την υποστήριξη του συνόλου του κλάδου, κατά τις πληροφορίες, μέχρι το τέλος του έτους, με ενδεχόμενο περαιτέρω παράτασης εφόσον χρειαστεί.
Στόχος της κυβέρνησης είναι τα μέτρα για τον συγκεκριμένο κλάδο να ενταχθούν στο πρόγραμμα – γέφυρα που έχει ήδη παρουσιαστεί από τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς, με ισχύ από την 1η Ιουνίου.
Αυτό σημαίνει ότι το πακέτο για τις αερομεταφορές (στήριξη εργαζομένων μέσα από το ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ κ.λπ.) που επεξεργάστηκαν τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών με το Μαξίμου, θα πάρει τον δρόμο για την Βουλή μέχρι αύριο, ώστε τα μέτρα να ψηφιστούν την Παρασκευή.
- Λανουά: Μόλις 12 από τους 31 διαθέσιμους elite διαιτητές ήρθαν στη Super League
- Μπαίνει «κόφτης» ταχύτητας στα πατίνια – Τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε


