Αποτελεί ένα πρότζεκτ που στον Ολυμπιακό το πιστεύουν απίστευτα.
Οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν τις επιτυχίες τους στην Ευρωλίγκα, σε τεράστιο βαθμό στον ελληνικό κορμό τους και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τα παιδιά που πρέπει να βγουν για το ελληνικό μπάσκετ.
Και δεν το γράφουμε αυτό θέλοντας να προσθέσουμε κάποιο επιπλέον βάρος στις πλάτες του Έλληνα φόργουορντ αλλά γιατί διαθέτει όλα τα στοιχεία για να τα καταφέρει.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα με τη μαχήτρια της ζωής Πέννυ Ρόγκα που νίκησε τον καρκίνο, να αποκαλύπτει ότι θα συνεχίσει να παίζει βόλεϊ για τουλάχιστον μία ακόμη χρονιά.
Η Λεβάντε πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Σεβίλλης, με τις δύο ομάδες πλέον να έχουν δύο βαθμούς διαφορά στη μάχη για την παραμονή στη κατηγορία.