
Κοροναϊός: Στις κοινοβουλευτικές επιτροπές οι τελευταίες δύο ΠΝΠ
Με τις δύο ΠΝΠ που κυρώνονται από τη Βουλή κλείνει ο κύκλος των έκτακτων μέτρων και μπαίνουν οι βάσεις για την επαναφορά στην κανονικότητα.
Οι δύο τελευταίες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) με τα επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης του κοροναϊού και τη σταδιακή επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα συζητούνται στις διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων.
Με τις δύο ΠΝΠ που κυρώνονται από τη Βουλή κλείνει ο κύκλος των έκτακτων μέτρων και μπαίνουν οι βάσεις για την επαναφορά στην κανονικότητα.
Η σημερινή κοινή συνεδρίαση των δύο επιτροπών, η οποία διεξάγεται στην αίθουσα της Ολομέλειας, είναι η πρώτη που δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε βουλευτές εξ αποστάσεως και μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο των ομιλητών από τον υπολογιστή τους.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΑΔΕ: Ποιες αγροτικές πληρωμές αναμένονται – Το χρονοδιάγραμμα
- Καλαμπόκι: Ένα σνακ και νόστιμο και καλό για τον οργανισμό μας
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
- Το DNA στις παλαιολιθικές σπηλαιογραφίες οδηγεί στους πρώτους καλλιτέχνες της ανθρωπότητας
- Πως η συγκατοίκηση επηρεάζει τη σχέση;
- Τραμπ και Κένεντι: Δύο πρόεδροι, η ίδια παγίδα;



