
«Με το κεφάλι ψηλά» έφτασε ο Νετανιάχου στο δικαστηρίο
«Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά», είπε ο Νετανιάχου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε την Κυριακή ότι εμφανίζεται «με το κεφάλι ψηλά» ενώπιον της ισραηλινής δικαιοσύνης, κατά την έναρξη της δίκης του για τρεις υποθέσεις διαφθοράς, κατηγορίες που ο ίδιος χαρακτηρίζει “γελοίες”.
«Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά», είπε ο Νετανιάχου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν μπει στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι επιδιώκουν την ανατροπή του. «Ο στόχος είναι να ανατρέψουν έναν ισχυρό πρωθυπουργό της δεξιάς παράταξης και έτσι να απομακρύνουν τη δεξιά πτέρυγα από την ηγεσία για πολλά χρόνια», υποστήριξε.
Ο Νετανιάχου, περιστοιχιζόμενος από βοηθούς και αξιωματούχους που φορούσαν μάσκες, λόγω της επιδημίας του νέου κοροναϊού, είπε επίσης ότι θα συνεχίσει να ηγείται της χώρας.
Η δίκη του αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Μαρτίου, όμως λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για σήμερα.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Πρωτομαγιά: Ο διπλός συμβολισμός της – Από τη γιορτή της φύσης στους εργατικούς αγώνες
- Πώς θα γλιτώσετε τους πλειστηριασμούς – Τα σημεία κλειδιά
- Η Μέριλ Στριπ, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ένα «μυστικό»
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρός τραυματισμός 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο – Υπέστη ακρωτηριασμό




