Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραλφ Λόρεν : Στηρίζει με στυλ το Ταμείο Αλληλεγγύης για την πανδημία

Ραλφ Λόρεν : Στηρίζει με στυλ το Ταμείο Αλληλεγγύης για την πανδημία

Διαγωνισμό σχεδιασμού polo shirt για την στήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης για την πανδημία του κοροναϊού διοργανώνει ο διάσημος αμερικανός σχεδιαστής μόδας Ραλφ Λόρεν

Ο διάσημος αμερικανός σχεδιαστής μόδας Ραλφ Λόρεν διοργανώνει τον πρώτο διαγωνισμό σχεδιασμού πόλο μπλούζας για να συμβάλει στις προσπάθειες αρωγής όσων πλήττονται από την πανδημία του κοροναϊού.

Το «Polo Project: Design for Good» ενθαρρύνει τους ανθρώπους να «εμπνευστούν από την ελπίδα και την αισιοδοξία του κόσμου» και να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο σχέδιο για μία πόλο μπλούζα.

View this post on Instagram

Get Creative for a Cause. Design the next iconic Polo Shirt in support of COVID-19 relief. @RalphLauren judges will pick ten finalists, and one winner will be selected by popular vote exclusively on #ThePoloApp (US and UK only).⁣⁣ ⁣⁣ The winning Polo Shirt will be available online & on The Polo App (US and UK only) with 100% of the purchase price going to the COVID-19 Solidarity Response Fund for the World Health Organization.⁣⁣ ⁣⁣ Discover how to enter on The Polo App (US and UK only) or at #RLatHome, via the link in bio.⁣⁣ ⁣⁣ *No purchase necessary. Open to legal residents of US & UK 18 yrs or older. Begins May 13th, 2020; ends May 20th, 2020. ARV of grand prize: $500 USD. Void where prohibited. Official rules at www.RalphLauren.com.⁣⁣ ⁣⁣ #RalphLauren #ThePoloShirt

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Οι δέκα φιναλίστ, που θα επιλεγούν από τις ομάδες σχεδιασμού γυναικείων και ανδρικών σειρών του brand, θα αποκαλυφθούν στην εφαρμογή The Polo App την 1η Ιουνίου και έως τις 15 Ιουνίου το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει για την ανάδειξη του καλύτερου σχεδίου.

Ο νικητής που θα ψηφιστεί θα λάβει στη συνέχεια μια δωροκάρτα Ralph Lauren αξίας 500 δολαρίων και θα δει το σχέδιό του να πωλείται στον ιστότοπο και την εφαρμογή του Ραλφ Λόρεν.

Όλες οι πωλήσεις και τα έσοδα από το σχέδιο θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να στηριχθούν τα προγράμματα για την πρόληψη, ανίχνευση και την αντιμετώπιση της πανδημίας σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024