Σε συνενόηση με την εταιρεία του Δημοσίου "Ελλληνικόν Α.Ε." που είναι και η διαχειρίστρια του χώρου και τη Φιλοζωϊκή Παρέμβαση Ελληνικού - Αργυρούπολης, θα μαζευτούν και θα απομακρυνθούν όλα τα ζώα πριν ξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης.

Τέλος δίνεται στην αγωνία των φιλόζωων για την τύχη των αδέσποτων ζώων που ζουν στα κτίρια του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες κατεδάφισης.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης θα αναλάβει την απομάκρυνσή τους.

Σε συνενόηση με την εταιρεία του Δημοσίου «Ελλληνικόν Α.Ε.» που είναι και η διαχειρίστρια του χώρου και τη Φιλοζωϊκή Παρέμβαση Ελληνικού – Αργυρούπολης, θα μαζευτούν και θα απομακρυνθούν όλα τα ζώα πριν ξεκινήσουν οι εργασίες κατεδάφισης.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει τα ακόλουθα:

«O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλία σε συνεργασία με την «ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.» και την Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού – Αργυρούπολης, προκειμένου να απομακρυνθούν από τον Μητροπολιτικό Πόλο Αγίου Κοσμά – Ελληνικού (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού και παραλιακό μέτωπο) όλα τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς με ιδιαίτερη προσοχή και σύμφωνα με όλα όσα προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για την διαχείριση και προστασία τους.

Παράλληλα θα ληφθεί μέριμνα ώστε τα ζώα που εμπίπτουν στην κατηγορία “Άγριας Ζωής” (χελώνες, σκαντζόχοιροι κ.τ.λ.) να απομακρυνθούν και να επανενταχθούν στο φυσικό τους περιβάλλον με ανάλογη διαδικασία.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr