Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν

Οι Πράσινοι είναι σε επικοινωνία με τον Αμερικανό γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην ομάδα της Σερβίας.

Στον Παναθηναϊκό αυτήν την στιγμή υπάρχει σιωπή. Ελάχιστες πληροφορίες βγαίνουν σχετικά με τους Πράσινους την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το πως θα κινηθεί η ομάδα το επόμενο χρονικό διάστημα

Είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρξουν μεγάλα συμβόλαια στο Τριφύλλι, το μέλλον των Καλάθη και Φριντέτ αυτήν την στιγμή φαίνεται πως είναι μακριά από το ΟΑΚΑ, για αυτό ήδη γίνεται η προεργασία για τους παίκτες που θα τραβήξουν το κουπί στο 1-2.

Σοβαρός υποψήφιος για να καλύψει την μία εκ των δύο θέσεων είναι ο Λορένζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα. Ο Αμερικανός γκαρντ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, είναι ένα όνομα που είναι ψηλά στη λίστα του Γιώργου Βόβορα και του τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους ήδη να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για τον αποσπάσουν την υπογραφή του.

Φέτος ο Μπράουν είχε σε 27 παιχνίδια 12,3 πόντους κατά μέσο όρο, με 21/73 τρίποντα και 4.6 ασίστ Πρόκειται για έναν παίκτη που λογίζεται ως βασικός και με αυτήν προοπτική ακριβώς μιλάει ο Παναθηναϊκός μαζί του.

Οτι και να σημαίνει αυτό, αναφορικά με τους Νικ Καλάθη και Τζίμερ Φριντέτ. Οι πράσινοι εξετάζουν και άλλες λύσεις για την περιφέρειά τους, την ώρα που η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ΟΑΚΑ φαντάζει πιο σίγουρη από ποτέ, δείγμα και της νέας πολιτικής του Τριφυλλιού που θα ρίξει αισθητά το μπάσκετ σε σχέση με την τρέχουσα σεζόν.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024