Στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μεταφέρεται ο 47χρονος που κατηγορείται για το βιασμό μιας 34χρονης γυναίκας από την Αλβανία και ο οποίος είχε εκτίσει και παλαιότερα ποινές για αντίστοιχες πράξεις.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 47χρονου άνδρα διήρκησε περίπου τρεις ώρες, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη από τους αστυνομικούς έπεσε σε χαράδρα ύψους 200 μέτρων στην περιοχή Αγίου Γόρδιου Νότιας Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 47χρονος έχει τραυματα στα χέρια και τα πόδια του, χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59