Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ομάδα που θέλει να προπονήσει ο Καρέρα

Η ομάδα που θέλει να προπονήσει ο Καρέρα

Ο Ιταλός προπονητής αποκάλυψε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του το μεγάλο όνειρο του

Ένα κρυφό του όνειρο, αλλά και συνάμα αυτονόητη επιθυμία για κάθε προπονητή, αποκάλυψε ο Μάσιμο Καρέρα στην ιστοσελίδα «juventusnews24». Ο Καρέρα ευχήθηκε να είχε τη δυνατότητα να κοουτσάρει τη Γιουβέντους, αν και δεν τρέφει φρούδες ελπίδες…

«Υπάρχει πάντα η φιλοδοξία, αυτή δεν πρέπει ποτέ να λείπει. Θα ήταν όμορφο μια μέρα να μπορούσα να προπονήσω ξανά τη Γιουβέντους. Αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν είναι απλό. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και πολλοί καλοί προπονητές» σχολίασε ο Καρέρα.

Ο Ιταλός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Αντόνιο Κόντε: «Πέρασα πέντε χρόνια με τον Αντόνιο, πέντε χρόνια κατά τα οποία έμαθα πολλά. Για μένα δεν είναι μια υπόθεση ώστε να απορρίπτεται a priori. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ μη λες ποτέ».

Στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να παραλείψει τις εξελίξεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε: «Θα χρειαστεί τεράστια προσοχή και προστασία. Πιστεύω ότι σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες από τώρα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και τα κρούσματα είναι περιορισμένα το ιταλικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να αρχίσει με ασφάλεια».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024