Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πόλεμος» σεισμολόγων στο Facebook - Η απάντηση Τσελέντη στις κατηγορίες για ψευδή ηλικία

«Πόλεμος» σεισμολόγων στο Facebook – Η απάντηση Τσελέντη στις κατηγορίες για ψευδή ηλικία

Απάντηση στις κατηγορίες του σεισμολόγου και πρώην Διευθυντή Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Γεράσιμου Παπαδόπουλου, δίνει ο νυν διευθυντής, Άκη Τσελέντης

Απάντηση στις κατηγορίες του σεισμολόγου και πρώην Διευθυντή Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Γεράσιμου Παπαδόπουλου, δίνει ο νυν διευθυντής, Άκη Τσελέντης.

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος κατήγγειλε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον Άκη Τσελέντη ότι άλλαξε την ηλικία του προκειμένου να είναι πάλι υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Τσελέντης φέρεται να έχει υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος και προσκόμισε έγγραφα με νεότερη ηλικία λίγο πριν λήξει η σχετική προθεσμία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Τσελέντη, ο οποίος κάνει λόγο για «ενορχηστρωμένες επιθέσεις από συγκεκριμένη κλίκα με αιχμή πρώην συνάδελφο και νυν συνταξιούχο».

«Αφού λοιπόν δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την πρόοδο της διαδικασίας εκλογής προσπαθούν ως έσχατο μέσο να με εκφοβίσουν διασύροντας με στη κοινή γνώμη που βέβαια δεν μπορεί να έχει γνώση της νομοθεσίας» τονίζει ο κ. Τσελέντης.

Μάλιστα, δηλώνει ότι «κινούμαι ήδη νομικά εναντίον αυτού αλλά και όσων με άτιμους τρόπους προσπαθούν να πλήξουν το κύρος, την ηθική και την επιστημονική μου υπόσταση».

Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024