Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά: Έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μίλησαν για τη σχέση τους, τις επιθέσεις, τις κριτικές και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/5) ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, σε μία κοινή συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής.

Οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, ένα από τα πιο γνωστό και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Οι μέρες της καραντίνας

Η συζήτησή τους ξεκίνησε από την καραντίνα και το πώς βίωσαν αυτή την κατάσταση, με την Έλενα Τσαβαλιά να σημειώνει:

«Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις. Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ».

Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής, δήλωσε πως έγραφε ασταμάτητα, αλλά και ότι πέρασε χρόνο με τον γιο του:

«Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε».

Η γνωριμία τους

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο», δήλωσε η Έλενα γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή».

Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

«Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

Οι επιθέσεις και οι σκληρές κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει:

«Δεν τρώω ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού.

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», δήλωσε από τη μεριά της η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Όσο για τον τρόπο που αναπαριστά τους ομοφυλόφιλους στις παραστάσεις του, ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε:

«Δεν έχω ομοφοβία, έχω φίλους ομοφυλόφιλους, έχω συνεργάτες, τους θαυμάζω γιατί είναι πανέξυπνοι, ταλαντούχοι και δουλευταράδες. Ποτέ δεν έχω ταχθεί εναντίον των ομοφυλόφιλων, γιατί δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, όπως δεν έχω με κανέναν άνθρωπο».

Τέλος μιλώντας για τις φιλίες στον χώρο του θεάτρου η Έλενα Τσαβαλιά είπε:

«Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο».

Από τη μεριά του μιλώντας για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024