Ολυμπιακός: Οι παίκτες προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί μετά από 65 ημέρες
Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί στον ίδιο χώρο για να προπονηθούν έπειτα από 65 ημέρες και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε
Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί στον ίδιο χώρο για να προπονηθούν έπειτα από 65 ημέρες και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε!
Στις 14 Μαρτίου η Κυβέρνηση διέκοψε τις προπονήσεις όλων των αθλητών και στις 18 Μαΐου οι ομαδικές προπονήσεις επέστρεψαν, με τη χαρά των ποδοσφαιριστών να είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη.
Εδώ και λίγες ημέρες, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς προπονούνταν ανά 4 γκρουπ των 6-8 ατόμων, αλλά αυτό πλέον είναι παρελθόν!
Το πρωί της Δευτέρας όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στη δουλειά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ρίχνει αρχικά το βάρος στις ασκήσεις με μπάλα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην τακτική.
Το ιδιαιτέρως ευχάριστο για τον Μαρτίνς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, εκτός του Χιλάλ Σουντανί που είναι στα «πιτς» εδώ και αρκετούς μήνες.
Μεγάλη προσοχή πάντως θα χρειαστεί από εδώ και πέρα, καθώς οι δύο μήνες αποχής ίσως κρύβουν κινδύνους, αλλά ο Μαρτίνς έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξέρει να διαχειρίζεται λεπτές και δύσκολες καταστάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού παραμένουν ως έχουν, με τους παίκτες να θερμομετρούνται πάντα πριν μπουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Όλα τα βλέμματα πλέον στρέφονται στη σημερινή (18/5) τηλεδιάσκεψη της Super League, όπου θα αποφασιστεί και επίσημα η επανέναρξη του πρωταθλήματος, λογικά από το διήμερο 6-7 Ιουνίου!
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442