Την αντίδραση του Κώστα Καραπαπά προκάλεσε μία τοποθέτηση του προέδρου του Πανιωνίου, Χρήστου Δάρα. Ο Δάρας εξέφρασε την άποψη ότι οι ομάδες δεν πρέπει να βιαστούν, ώστε να μην ρισκάρουν τραυματισμούς των παικτών τους.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού διαφώνησε ανοιχτά με τον Δάρα και αναρωτήθηκε: «αν πρέπει να περιμένουμε να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες και τελευταίο το ποδόσφαιρο που είναι και πιο ελεγχόμενο;».
Ο Δάρας εξήγησε ότι «απλώς ζητώ από την ασφαλιστική εταιρεία να ασφαλίσει τους πάντες».
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.