Συγγνώμη ζήτησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, για την ανάρτηση -επική γκάφα, στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  όπου βλέποντας μια φωτογραφία από την επίσκεψη του Άδωνη Γεωργιάδη στις πλαζ, μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο με άνδρα της Ασφάλειας.

Ο κ. Αντώναρος με νέα ανάρτησή του αναφέρει ότι έχει ζητήσει συγγνώμη από τον δημοσιογράφο και αποδίδει την ανάρτηση -γκάφα, σε λαθροχειρία.

Η γκάφα και οι αντιδράσεις

Ο κ. Αντώναρος στην ανάρτηση με την οποία  μπέρδεψε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο με άνδρα της Ασφάλειας του Άδωνη Γεωργιάδη, ζητούσε εξηγήσεις για το κοντάρι όπως έγραφε, που κρατούσε ο Γιώργος Σαραντάκος, διερωτώμενος αν είναι κλόμπ η κάτι άλλο.

Έντονα ενοχλημένος ο δημοσιογράφος απάντησε:

«Δεν με γνωρίζετε κύριε υπουργέ;; Νομίζω τα τελευταία 20 χρόνια γνωριζόμαστε οικογενειακώς! Να σας θυμίσω ότι είμαι δημοσιογράφος τότε και εργάζομαι σε 40 βαθμούς ημέρα Σάββατο!!».

Το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο ούτε ο υπουργός Ανάπτυξης: «Η μανία του Αντώναρου (με έχει μπλοκάρει γί´αυτό δεν μπορώ να κάνω mention) να με κατηγορήσει, τον έκανε σήμερα να κανιβαλίσει έναν γνωστό και καλό δημοσιογράφο. Μα πραγματικά δεν έχει κάποιον στο περιβάλλον του να τον προστατεύσει πλέον από την κατάντια;»