Με την επανέναρξη της Bundesliga έγινε χρήση του νέου κανονισμού σε επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες, που επιτρέπει σε έναν προπονητή να κάνει μέχρι και πέντε αλλαγές σε ένα 90λεπτο.

Την αρχή έκανε ο προπονητής της Πάντερμπορν, Στέφεν Μπάουγκαρτ, ο οποίος στο 73ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ζολίνσκι και Σαμπίρι, που αποτέλεσαν την τρίτη και τέταρτη αλλαγή της ομάδας του αντίστοιχα.

Η Πάντερμπορν δεν έμεινε μάλιστα στις τέσσερις αλλαγές, αφού στο 88′ προχώρησε και σε αντικατάσταση πέμπτου βασικού παίκτη της, ενώ το ίδιο έκανε και η Σάλκε.

Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε πάντως και το ματς που ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα σε αριθμό αλλαγών, με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ να κάνουν από πέντε αλλαγές η καθεμία.

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (1-2): Η Άουγκσμπουργκ έκανε στο 87′ μαζί την 3η και την 4η αλλαγή, ενώ στο ίδιο λεπτό η Βόλφσμπουργκ έκανε την 3η αλλαγή της, χωρίς να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα που είχε για έξτρα αλλαγές.

Ντόρτμουντ – Σάλκε (4-0): Η Ντόρτμουντ έκανε στο 87′ την τρίτη και την τέταρτη αλλαγή, ενώ η Σάλκε έκανε και τις πέντε. Οι βασιλικοί μπλε προχώρησαν στην 4η αλλαγή στο 76′ και στην πέμπτη στο 87′.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν (0-0): Η Φορτούνα προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, η τελευταία στο 79′. Στον αντίποδα η Πάντερμπορν έκανε και τις πέντε, με την τελευταία είσοδο παίκτη της στον αγωνιστικό χώρο να καταγράφεται στο 88′.

Χόφενχαϊμ – Χέρτα (0-3): Η Χόφενχαϊμ έκανε 4η αλλαγή στις καθυστερήσεις, ενώ η Σάλκε έκανε 4η αλλαγή στο 87′ και 5η στον έξτρα χρόνο.

Λιψία – Φράιμπουργκ (1-1): Αν και καιγόταν για την ανατροπή, η Λιψία έμεινε στις τρεις αλλαγές, με τη Φράιμπουργκ να κάνει 4η στις καθυστερήσεις.

Άιντραχτ – Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ (1-3): Οι δύο ομάδες έγραψαν ιστορία, αφού μαζί έκαναν 10 αλλαγές. Οι γηπεδούχοι έκαναν την 5η αλλαγή στο 83′, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν διπλή αλλαγή στις καθυστερήσεις, που ήταν η 4η και η 5η τους στο ματς.