
Κοροναϊός : Στους 158 οι νεκροί – Κατέληξε ηλικιωμένη στο ΝΙΜΤΣ
Η γυναίκα, που υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, ήταν από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι»
Μακραίνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων του κοροναϊού στη χώρα μας. Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από το φονικό ιό.
Όπως έγινε γνωστό, κατέληξε το πρωί της Παρασκευής, στο ΝΙΜΤΣ, γυναίκα 73 ετών, η οποία έπασχε από κοροναϊό και είναι από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική «Ταξιάρχαι».
Ο θάνατος της γυναίκας, που υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των θανάτων στην Ελλάδα στους 158.
Σε 2.770 ανέρχονται τα κρούσματα
Τα συνολικά κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται στα 2.770 μετά την επιβεβαίωση των 10 νέων που ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο.
Εκ των νέων κρουσμάτων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 610 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Αναφορικά με τους νεκρούς η διάμεση ηλικία τους ήταν τα 75 έτη και το 93.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 24 συμπολίτες μας. Διάμεση ηλικία τους είναι τα 71 έτη, ενώ 10 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 96% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.
Επιπλέον 90 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Έχουν συνολικά ελεγχθεί 116.233 κλινικά δείγματα.
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο


