Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρελθόν οι εικόνες δεκάδων τουριστών στο Μοναστηράκι

Παρελθόν οι εικόνες δεκάδων τουριστών στο Μοναστηράκι

Λουκέτα και κατεβασμένα ρολά παντού και ανάμεσά τους ελάχιστοι καταστηματάρχες νικημένοι από την κρίση του κοροναϊού να κάθονται χωρίς σκοπό σε μία καρέκλα έξω από το κατάστημα τους

Εικόνες που σφίγγουν το στομάχι κατέγραψε η κάμερα του LIVE NEWS στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, στους πιο εμπορικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου.

Λουκέτα και κατεβασμένα ρολά παντού και ανάμεσά τους ελάχιστοι καταστηματάρχες νικημένοι από την κρίση του κοροναϊού να κάθονται χωρίς σκοπό σε μία καρέκλα έξω από το κατάστημα τους.

Το Μοναστηράκι γεμάτο τουρίστες. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δρόμοι, μαγαζιά, εστιατόρια γεμάτα επισκέπτες της πιο τουριστικής γωνίας της Αθήνας. Οι εικόνες αυτές είναι παρελθόν. Τη θέση τους έχουν καταλάβει κατεβασμένα ρολά και άδειοι δρόμοι.

Λιγοστοί έμποροι έχουν μείνει αποκαμωμένοι έξω από τα μαγαζιά τους. Τα καταστήματά τους γεμάτα εμπορεύματα, όμως το ταμείο είναι άδειο.

Στην σκιά της Ακρόπολης, στους άδειους δρόμους φωλιάζει πια η απελπισία για το καλοκαίρι του κοροναϊού που έρχεται με φόρα να καταστρέψει τους κόπους χρόνων και να ισοπεδώσει ζωές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024