
Ιντζάγκι: «Δεν θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν πριν»
Ο Σιμόνε Ινζάγκι περιμένει μια διαφορετική Λάτσιο στην επανέναρξη.
Με ένα βαθμό πίσω από τη Γιουβέντους και με το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιζε, η Λάτσιο είχε τη φιλοδοξία να γίνει πρωταθλήτρια Ιταλίας και διεκδικούσε στα ίσια τον τίτλο από την αντίπαλό της.
Ο κοροναϊός… έκοψε τη φόρα των Λατσιάλι, με τον προπονητή τους, Σιμόνε Ινζάγκι να υποστηρίζει πως μετά από μία τόσο μεγάλη διακοπή και με ένα παιχνίδια ανά τρεις μέρες, είναι δύσκολο η ομάδα του να έχει το ίδιο πρόσωπο.
«Όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα, τα πηγαίναμε πολύ καλά. Όταν ξαναρχίσει, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο να αρχίσεις και πάλι. Θα πρέπει να παίζουμε μία φορά κάθε τρεις ημέρες.
Αν η σεζόν δεν είχε σταματήσει, θα παίζαμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Όλα θα αλλάξουν τώρα. Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό Προσπαθούμε να αυξήσουμε ελαφρώς το φόρτο εργασίας στις προπονήσεις, για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα» είπε ο Ιντζάγκι.
- Υποκλοπές: «Στρίμωξε» τον Δεμίρη ο Ανδρουλάκης – «Σταματήστε να περιφρονείτε τη νοημοσύνη μας» – Όλος ο διάλογος
- Βρετανία: Χαλαρώνει τις κυρώσεις στη Ρωσία με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή για να προμηθευτεί καύσιμα
- Ρωσία – Κίνα: Ο κόσμος κινδυνεύει να επιστρέψει στον «νόμο της ζούγκλας»
- Γιατί έγιναν τόσο ακριβά τα εισιτήρια του Μουντιάλ
- Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου τον Ιούνιο
- Γιώργης Σιάντος: Ο αιφνίδιος αλλά και ύποπτος (;) θάνατός του

