Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Δύο κρούσματα σε πρόσφυγες στη Λέσβο

Κοροναϊός : Δύο κρούσματα σε πρόσφυγες στη Λέσβο

Ασυμπτωματικοί ασθενείς, δυο από τους εννέα πρόσφυγες και μετανάστες που ελέγχθηκαν από το σύνολο των 70 που διαμένουν στη δομή των Μεγάλων Θέρμων.

Δυο κρούσματα ασυμπτωματικών ασθενών της νόσου του κοροναϊού ανιχνεύτηκαν από το συνεργείο του ΕΟΔΥ μεταξύ εννέα προσφύγων και μεταναστών που ελέγχθηκαν τυχαία από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην «καραντίνα» των Μεγάλων Θέρμων.

Τη δομή δηλαδή που δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το Υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου σε χώρο που νοικιάστηκε από το Υπουργείο.

Εκεί όπως είναι γνωστό φιλοξενούνται απομονωμένοι για το φόβο του κορονοϊού, οι 70 πρόσφυγες και μετανάστες που βγήκαν στην ακτή την περασμένη Τετάρτη στο Καλό Λιμάνι του Σκαλοχωρίου και την Κυριακή στα Λάψαρνα της Άντισσας.

Αύριο αναμένεται να γίνει λήψη δειγμάτων από όλους τους διαμένοντες στη δομή. Ενώ θα ελεγχθούν και όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους, Λιμενικοί, Αστυνομικοί και ιδιώτες ή άλλοι εργαζόμενοι σε υπηρεσίας περίθαλψης, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr.

Οι δυο θετικοί στον ιό ασθενείς δεδομένου του ότι είναι ασυμπτωματικοί παραμένουν σε ξεχωριστή καραντίνα στη δομή των Μεγάλων Θέρμων.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024