Την πρώτη της μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Tuttosport.
Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Μιραλέμ Πιάνιτς, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών και θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.
Αντίθετα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα πάρει το δρόμο για το Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος Αρτούρ εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί, παρότι ο ίδιος διατυμπανίζει την επιθυμία του να συνεχίσει στο Καμπ Νου.
Εκτός και αν η Μπαρτσελόνα πληρώσει μόνο χρήματα στη Γιουβέντους, κάτι που δεν φαντάζει το πιο πιθανό…
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.