Την πρώτη της μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Tuttosport.
Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον Μιραλέμ Πιάνιτς, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών και θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη.
Αντίθετα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα πάρει το δρόμο για το Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος Αρτούρ εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί, παρότι ο ίδιος διατυμπανίζει την επιθυμία του να συνεχίσει στο Καμπ Νου.
Εκτός και αν η Μπαρτσελόνα πληρώσει μόνο χρήματα στη Γιουβέντους, κάτι που δεν φαντάζει το πιο πιθανό…
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.