Σκόλα : Θα ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2021
Ο Λούις Σκόλα δήλωσε πως θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει
Τι κι αν διανύει το 40ό έτος της ηλικίας του, ο Λουίς Σκόλα είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις.
Ο αργεντινός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο δήλωσε σε Μέσο της χώρας του πως επιθυμεί να αγωνιστεί κανονικά με την «αλμπισελέστε» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.
Στο μεταξύ, ο πολύπειρος παίκτης δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας την επόμενη χρονιά.
«Στο μυαλό μου πάντα είναι η συμμετοχή στους Αγώνες του Τόκιο, καθώς θα ήθελα να παίξω. Εφόσον όλα πάνε καλά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο που να μη θέλω να παίξω. Αλλά αυτήν τη στιγμή δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γίνουν οι Αγώνες στο Τόκιο το 2021» δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της «αλμπισελέστε» στο Hola! que tal, Como estas?
- Κάθριν Ο’Χάρα: Από τι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του Μόνος Στο Σπίτι – Ιατρικό πόρισμα
- Αταλάντα – Κρεμονέζε 2-1: Παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
- Πυροβολισμοί σε γυμνάσιο στις ΗΠΑ – Ένας τραυματίας
- Η Τόρι Σπέλινγκ έκανε αποχή από το σεξ για τρία χρόνια, ενώ έβγαινε με τον Βίνσεντ Γιανγκ
- Νορβηγία: Η οικονομική εισαγγελία διερευνά τις διασυνδέσεις δύο διπλωματών με τον Τζέφρι Έπσταϊν
- Λάρισα: Ξανά στους δρόμους τα τρακτέρ – Στο Σύνταγμα το επόμενο ραντεβού των αγροτών
