
Λάρισα : Στην Αρωγή τα τελευταία τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού
Το πρωί πήραν εξιτήριο από την «Αρωγή» και οι τελευταίοι έξι Ρομά, αφού στον έλεγχο που τους έγινε χθες βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.
Στην «Αρωγή» μεταφέρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, τα τέσσερα άτομα που βρέθηκαν θετικά στην ινχηλάτηση στενών επαφών θετικού κρούσματος κοροναϊού, στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, πρόκειται για μία μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Η μεταφορά έγινε με μέριμνα της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ύστερα από τις οδηγίες του καθηγητή κ. Χρ. Χατζηχριστοδούλου.
Παράλληλα, το πρωί πήραν εξιτήριο από την «Αρωγή» και οι τελευταίοι έξι Ρομά, αφού στον έλεγχο που τους έγινε χθες βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.
Πηγή: larissanet.gr
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]
- Data centers: Η ΕΕ ευνοεί τους Big Tech εις βάρος του κλίματος
- Μήνυση σε Καρυστιανού από Φρονιμάκη, πρώην στέλεχος της Ελπίδας, για τα περί εκβιασμού της για το επίμαχο ακίνητο
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Η στιγμή της εκκένωσης του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων» [βίντεο]
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον νέο «Πογκμπά»: Δίνει 70 εκατ. ευρώ για το 18χρονο wonderkid της Λιλ!


