Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Θετικός στον ιό θαλαμηπόλος του Τραμπ - Με μάσκες μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου

Κοροναϊός : Θετικός στον ιό θαλαμηπόλος του Τραμπ – Με μάσκες μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως ορισμένα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου άρχισαν να φοράνε μάσκες, μία ημέρα αφότου ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο προσωπικός θαλαμηπόλος του Αμερικανού προέδρου διαγνώστηκε θετικός με τον νέο κοροναϊό. Ερωτηθείς εάν όσοι του σερβίρουν το φαγητό του θα καλύπτουν τώρα τα πρόσωπά τους, ο Τραμπ απάντησε σε […]

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως ορισμένα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου άρχισαν να φοράνε μάσκες, μία ημέρα αφότου ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο προσωπικός θαλαμηπόλος του Αμερικανού προέδρου διαγνώστηκε θετικός με τον νέο κοροναϊό.

Ερωτηθείς εάν όσοι του σερβίρουν το φαγητό του θα καλύπτουν τώρα τα πρόσωπά τους, ο Τραμπ απάντησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News ότι αυτά τα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου το κάνουν ήδη.

«Άρχισαν ήδη» είπε στην πρωινή εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox and Friends.

Χθες, ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε ότι ο Τραμπ και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ήταν αρνητικοί στον νέο κοροναϊό αφού ένας υπάλληλος (μέλος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που εργάζεται στον Λευκό Οίκο ως θαλαμηπόλος) διαγνώστηκε θετικός. Στη χθεσινή ανακοίνωση αναφερόταν επίσης ότι οι δύο ηγέτες θα υποβάλλονται σε εξετάσεις σε καθημερινή βάση.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει πει ότι δεν θα φόραγε μάσκα και δεν έχει δημοσίως φορέσει μάσκα σε οποιαδήποτε εκδήλωση έχει παραστεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ωστόσο ανέφερε σε δημοσιογράφους αυτήν την εβδομάδα ότι δοκίμασε κάποιες, στο παρασκήνιο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε εργοστάσιο κατασκευής μασκών στην Αριζόνα.

«Καθώς χαιρετώ προέδρους, πρωθυποργούς, δικτάτορες, βασιλιάδες, βασίλισσες… δεν το βλέπω για εμένα, απλά δεν το βλέπω» σημείωνε στις αρχές Απριλίου, όταν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών άρχισαν να συστήνουν τη μάσκα για να αναχαιτιστεί η διασπορά του νέου κορονοϊού.

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Πενς έχουν δεχθεί «πυρά», επειδή δεν φορούν μάσκες, με τους επικριτές τους να υποστηρίζουν ότι αποτελούν κακό παράδειγμα για τους Αμερικανούς.

Ο Μάικ Πενς δεν φόρεσε μάσκα κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ασθενείς με κοροναϊό στη Mayo Clinic στη Μινεσότα, σημειώνοντας ότι υποβάλλεται συχνά σε εξετάσεις για τη νόσο. Αργότερα, είπε ότι θα έπρεπε να είχε φορέσει, καθώς η κίνηση αυτή έχει συμβολική αξία.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024