
Πρωτόπαπας στο MEGA: Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρώην υπουργός και μέλος του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Πρωτόπαπας για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πρώην υπουργός και μέλος του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Πρωτόπαπας για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.
Ο κ. Πρωτόπαπας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και δήλωσε πως πρόκειται για «μια δύσκολη μέρα σήμερα, μεγάλη απώλεια για την παράταξη καθώς ήταν διακεκριμένο μέλος με σημαντική παρουσία στο χώρο της πολιτικής.
«Πρέπει να προσέχουμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να θέσουμε την προστασία της ανθρώπινης ζωής πάνω από όλα», πρόσθεσε.
- Νέο, φθηνό κινεζικό μοντέλο ΑΙ τα βάζει με την Anthropic και την OpenAI
- ΚΕΔΕ: Η ανανέωση των γενεών στη γεωργία αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα της ελληνικής υπαίθρου
- Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Τα ποσά και ποιοι θα λάβουν τα vouchers
- Ακίνητα: Τα διαμερίσματα που κυριαρχούν στις αγοραπωλησίες – Οι top περιοχές
- Οχάιο: Σπίτι κολαστήριο για 16 παιδιά – Ζούσαν κλεισμένα σε ένα δωμάτιο για 4 χρόνια [εικόνες σοκ]
- Ο Δήμος Μαραθώνος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αιρετών Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης
