
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη Serie A για επανέναρξη και τηλεοπτικά
Η Serie A προχωράει σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη βδομάδα προκειμένου να συζητηθεί τόσο η επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα
H Serie A συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Τετάρτη 13 Μαΐου προκειμένου να συζητηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Πιο συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι φορείς επιθυμούν την επιστροφή στη δράση και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο άμεσα, παρά το γεγονός ότι η Φιορεντίνα και η Σαμπντόρια ανακοίνωσαν τις τελευταίες ημέρες πως υπήρξαν νέα κρούσματα του κοροναϊού σε παίκτες και μέλη των τεχνικών επιτελείων.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον των τηλεοπτικών παρόχων του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν πληρώσουν τα 233.000.000 ευρώ που απομένουν από τα δικαιώματα του υπολοίπου της σεζόν.
Οι ομάδες έχουν αρχίσει ήδη προπονήσεις σε γκρουπ και περιμένουν να δουν αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα. Ωστόσο, την τελική απόφαση θα την πάρει ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε.
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)


