Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς στο MEGA: Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά - Χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού

Μαρτίνς στο MEGA: Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά – Χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε χαρούμενος που παραμένει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και έτοιμος να συνεχίσει το έργο του

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο MEGA και δήλωσε χαρούμενος που παραμένει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. «Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά με τον Μαρινάκη. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

«Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά»

Ο ίδιος, ερωτώμενος για την ώρα που χρειάστηκε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, δήλωσε ότι δεν χρειάστηκε πάνω από πέντε λεπτά αφού ήταν μια εύκολη απόφαση.

«Από την πρώτη στιγμή ήθελα να ανανεώσω και να παραμείνω στην ομάδα. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση κατέληξαν αμέσως σε συμφωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω το έργο μου».

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους»

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεύτερος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και θέλει να κατακτά τίτλους, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού λέγοντας ότι η ομάδα έχει κάνει θαυμάσια πορεία φέτος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε επίσης ότι το όραμά του για τον Ολυμπιακό και για τον σύλλογο συνολικά, είναι να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

«Πρώτα από όλα θέλουμε να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Να γίνει το restart. Όλοι θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά θέλουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κατακτά τίτλους και το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Στην Ευρώπη φέτος κάναμε θαυμάσια πορεία και απομένει επίσης το παιχνίδι με τη Γουλβς. Το όραμά μας για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων. Ένας σύλλογος με ιστορία, που πρέπει να ζει τέτοιες στιγμές» συμπλήρωσε.

«Να δούμε ξανά γεμάτο το Καραϊσκάκη»

Κλείνοντας, ευχήθηκε να δούμε ξανά τον Ολυμπιακό να παίζει στο γεμάτο Καραϊσκάκη και να ζήσουμε τις μεγάλες στιγμές με τον κόσμο στο πλευρό του.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024