
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για υπαίθριο πάρτι : Φόβοι για μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου
Ο δήμαρχος της πόλης, ζητά να υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση στην πλατεία Αγίου Ιωάννη και εκφράζει το φόβο, ότι την Παρασκευή ή το Σάββατο μπορεί να μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα.
Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος είναι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς με όσα συμβαίνουν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, όπου και χθες Τετάρτη συγκεντρώθηκαν δεκάδες κόσμου μετά το υπαίθριο πάρτι της Τρίτης. Κι αυτό παρά την ανακοίνωση των Αρχών ότι η πλατεία θα παραμένει κλειστή από τις εννέα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί μέχρι νεωτέρας.
Ο δήμαρχος της πόλης, εκφράζει παράλληλα το φόβο, ότι την Παρασκευή ή το Σάββατο μπορεί να μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα, στην πλατεία.
«Χτες το βράδυ και καλά απαγορεύτηκε (η προσέλευση στην πλατεία) μετά τις 9. Δεν άδειασε όμως. Έφυγαν μετά τις 23.00 ενώ ήρθαν και άτομα και από άλλες περιοχές μετά από διαδικτυακή πρόκληση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζορμπάς μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Ο Δήμος δεν μπορεί να πάρει μέτρα αστυνόμευσης, μόνο να καλέσει την αστυνομία» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε οι κάτοικοι είναι ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ζητήθηκε να κλείσει η πλατεία και «θα σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών, ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει τους αρμόδιους φορείς πάνω από μία δεκαετία».
Παράλληλα ζήτησε να «υπάρχει αστυνόμευση μετά τις 21.00».
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος του Μητσοτάκη να ζητάει και τα ρέστα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- «Το Φιλί» του Κλιμτ γίνεται LEGO των 4.000 κομματιών
