Έλλη Κοκκίνου : Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει
Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για την εμπειρία της καραντίνας λόγω κοροναϊού, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία της να ασχοληθεί με την τηλεόραση
Την Έλλη Κοκκίνου υποδέχθηκε μέσω Skype ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να μιλάει για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.
Μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου είπε ότι μαγειρεύει, ζυμώνει ψωμί, κάνει ποδήλατο, γυμναστική και ό,τι άλλο μπορεί για να περάσει ευχάριστα το διάστημα του εγκλεισμού λόγω κοροναϊού.
Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι δεν έχει υπάρξει η μοναδική επαγγελματική της απασχόληση.
Μάλιστα, η Έλλη Κοκκίνου δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι εκτός από το τραγούδι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση.
«Είχα έναν παιδικό σταθμό για έξι χρόνια, τον έκλεισα γιατί με κούρασε πάρα πολύ. Σκέφτομαι γενικότερα εδώ και μια διετία έχω βάλει στόχο να κάνω κάτι άλλο.
Η τηλεόραση είναι σίγουρα κάτι που με ενδιαφέρει αν ήταν μια ιδέα την οποία θα μπορούσα να υποστηρίξω και να είναι κάπως στα μέτρα μου. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούρια πράγματα».
Θα ενδιέφερε την Έλλη Κοκκίνου να παρουσιάσει μία πρωινή εκπομπή ή να ανοίξει – για παράδειγμα – ζαχαροπλαστείο;
«Ζαχαροπλαστείο δεν θα άνοιγα γιατί θα έτρωγα όλα ή δεν θα έτρωγα τίποτα» είπε με χιούμορ η Έλλη Κοκκίνου.
«Πρωινό δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Ένα παιχνίδι που να ‘χει πλάκα, να ‘χει γέλιο όμως, ενδεχομένως θα μπορούσα να το κάνω. Πρωινή εκπομπή δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω. Χρειάζεται και μια ομάδα καλή από πίσω», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.
https://www.youtube.com/watch?v=WV5e2fmuJ8U
Τέλος η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη φάρσα του Πούμπουρα, μάντεψε τραγούδια μόνο από τους στίχους τους και δήλωσε ότι είναι ένα «τσικ» μεγαλύτερη από τον Γρηγόρη.
- Αλβανία: Για ξέπλυμα χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών ερευνάται ο επιχειρηματίας που πούλησε τη γη για το θέρετρο του Κούσνερ
- Μαύρη Ντάλια: Οι δημιουργοί ενός φιλμ έλυσαν την υπόθεση που δεν μπορούσε η αστυνομία για 79 χρόνια;
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις



