Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ : Διχάζει τους θαυμαστές της η νέα της εμφάνιση

Αντέλ : Διχάζει τους θαυμαστές της η νέα της εμφάνιση

Η Αντέλ έχοντας απαλλαγεί από 45 ολόκληρα κιλά δίχασε με αυτήν την αλλαγή τους θαυμαστές της

Από χθες η αδυνατισμένη εικόνα της Αντέλ, όπως η ίδια την έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνει τον γύρο των social media ενώ και έχει γίνει παγκόσμιο trend.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια, έχοντας απαλλαγεί από 45 ολόκληρα κιλά, έχει αποκτήσει αναλογίες μοντέλου, όμως η αλλαγή αυτή δίχασε τους θαυμαστές της.

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση

Η Αντέλ άφησε τους θαυμαστές της άφωνους, μετά από την τελευταία δημοσίευσή της στο Instagram. Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, τον τελευταίο χρόνο ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής προκειμένου να χάσει ορισμένα κιλά.

Με αφορμή τα γενέθλια της η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram κάνει αισθητή την αλλαγή.

Φανερά αδυνατισμένη αλλά και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Αντέλ ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν, ενώ αναφέρεται επίσης στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη την ημέρα των γενεθλίων μου. Ελπίζω να είστε ασφαλείς και ψυχικά καλά, αυτές τις τρελές ημέρες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαχητές της πρώτης γραμμής, που μας κρατούν ασφαλείς, ρισκάροντας τις ζωές τους. Είστε πραγματικοί άγγελοι. 2020, εντάξει, αντίο, ευχαριστούμε» έγραψε η Αντέλ στην εορταστική δημοσίευση της «ρίχνοντας» το Instagram.

Διχασμένοι οι φαν

Η φωτογραφία της προκάλεσε τεράστιο buzz στα social media, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν άλλοι επαινώντας και άλλοι αρνητικά την αισθητή απώλεια βάρους της τραγουδίστριας και την αλλαγή στην εικόνα της.

Οι πρώτες φωτογραφίες της αδυνατισμένης Αντέλ είχαν εκπλήξει τους φας της τον περασμένο Ιανουάριο όταν δημοσιεύτηκαν τότε από το TMZ, σε ένα κομμάτι με τίτλο «Οι θαυμαστές της Αντέλ λένε τώρα πως γίνεται πολύ αδύνατη…δεν μπορείς να ευχαριστείς τους πάντες».

Το θέμα είχε πυροδοτηθεί μετά την κυκλοφορία μερικών φωτογραφιών της τραγουδίστριας στην παραλία.

Πολλοί ήταν εκείνοι που την επαίνεσαν για την προσπάθειά της ενώ σε άλλους δεν άρεσε καθόλου.

Πολλοί από τους θαυμαστές της λένε πως είναι δικό της το σώμα και μπορεί να το κάνει ότι θέλει. Αυτό που μετράει είναι πως ήταν και θα είναι μια όμορφη, ταλαντούχα και γοητευτική γυναίκα, είτε με πολλά είτε με λίγα κιλά.

Άλλοι πάλι έσπευσαν να σχολιάσουν πως η εικόνα της με περισσότερα κιλά τους άρεσε πιο πολύ

«Με τους διάσημους, πολλοί νιώθουν πως μπορούν ελεύθερα να τους σχολιάζουν επειδή αγοράζουν την μουσική τους ή βλέπουν τις ταινίες τους. Ωστόσο το σώμα της Αντέλ είναι δικό της.

Το πώς επιλέγει να δείχνει είναι δική της υπόθεση και δεν απεικονίζει το απίστευτο ταλέντο της ή την επαγγελματική της καταξίωση. Έχει πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ, κέρδισε 15 βραβεία Grammy και οι συναυλίες της γίνονται sold out.

Και ναι, έχασε βάρος αλλά είτε πάνω είτε κάτω στη ζυγαριά, παραμένει μια γοητευτική γυναίκα που δημιουργεί όμορφη μουσική», σχολιάζουν διεθνή ΜΜΕ.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024