Η κάμερα του MEGA στα υπαίθρια πάρτι της Αθήνας
Δεκάδες άτομα συνωστίζονται έξω από μπαρ, ακούνε μουσική και πίνουν τα ποτά τους στα πλαστικά ποτηράκια που τους έδωσαν τα καταστήματα.
Στο κέντρο του Βαρνάβα, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, σε γειτονιές του Πειραιά, αλλά και εκτός Αττικής όπως στον Βόλο, με δεκάδες άτομα να συνωστίζονται έξω από μπαρ, ακούνε μουσική και πίνουν τα ποτά τους στα πλαστικά ποτηράκια που τους έδωσαν τα καταστήματα. Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας, χωρίς να τηρούνται οι οδηγίες των γιατρών στη μάχη της πανδημίας του κοροναϊού.
Στη Νέα Σμύρνη έξω από τα μπαρ της μεγάλης πλατείας, οι εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Live news είναι αυτές. Ουρές μπροστά από τα καταστήματα που σέρβιραν κοκτέιλ σε πλαστικά ποτηράκια και στη συνέχεια συνωστισμός στους πεζόδρομους αλλά και στα παγκάκια της περιοχής.
Οι έλεγχοι και τα περάσματα αστυνομικών ήταν συνεχή, αλλά παρά τις συστάσεις ελάχιστοι αποφάσιζαν να φύγουν.
Τα χέρια των μπάρμαν είχαν πάρει φωτιά λόγω της κίνησης, με τη μουσική που έπαιζε να λειτουργεί σαν «κράχτης» για νέους πελάτες.
Αρχικά γέμιζαν τα σημεία περιμετρικά των καταστημάτων και αμέσως μετά τα παγκάκια της πλατείας.
Ανάλογες εικόνες μπροστά από μπαράκια του Πειραιά, ενώ στην πλατεία του Βαρνάβα η συγκέντρωση του κόσμου μέσα σε λίγα τετραγωνικά ήταν ακόμα πιο πυκνή.
Οι πρώτες εικόνες πάντως που προκάλεσαν αίσθηση ήρθαν από τον Βόλο και μάλιστα την περασμένη Δευτέρα. Το απόγευμα η παραλία της πόλης γέμισε από κόσμο, που «έστειλε» για περίπατο τους κανόνες υγιεινής και λίγες ώρες αργότερα, ένα από τα μεγαλύτερα μπαρ «βούλιαξε» από κόσμο.
Ο υπεύθυνος του μπαρ τονίζει πως το προσωπικό είχε τα μάτια του 14, ώστε κανένας πελάτης να μην κάτσει μέσα στο κατάστημα. Αυτό άλλωστε θα ήταν πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου.
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442