
Αδιανόητη γκάφα της ΕΡΤ: Πέθανε Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνη Παππά
Στην σελίδα του αρχείο της ΕΡΤ στο Fakebook ανέβηκαν δύο αναρτήσεις οι οποίες... πέθαναν τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά
Ένα αδικαιολόγητο λάθος της ΕΡΤ προκάλεσε αναστάτωσε το πρωί της Τετάρτης στους καλλιτεχνικούς κύκλους και όχι μόνο.
Στην σελίδα του αρχείο της ΕΡΤ στο Fakebook ανέβηκαν δύο αναρτήσεις οι οποίες… πέθαναν τον Μίκη Θεοδωράκη και την Ειρήνη Παππά.
Πρόκειται για δύο δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αφιερώματα που επρόκειτο να μεταδοθούν. Το ένα ανέφερε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πέθανε σήμερα και το άλλο είχε τίτλο «Στη μνήμη της Ειρήνης Παππά»,
Μετά το σάλο που προκλήθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ζητάει συγγνώμη για το λάθος και αναφέρει ότι επικοινώνησε ήδη με τους οικείους των δύο καλλιτεχνών.
Η ανακοίνωση τη ΕΡΤ
«Σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά.
Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις».
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Αυστραλή καθηγήτρια πανεπιστημίου και η σύντροφός της σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λέσβο – Ζούσαν μόνιμα στο νησί
- Πως αντέδρασε η Αντζελίνα Τζολί που τα παιδιά της «πετούν» το επίθετο του Μπραντ Πιτ;

