Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς : Η συγκινητική ομιλία του σε τελειόφοιτους πανεπιστημίου

Τομ Χανκς : Η συγκινητική ομιλία του σε τελειόφοιτους πανεπιστημίου

Ο Τομ Χανκς συγκίνησε με ομιλία του σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής σε μία online τελετή αποφοίτησης, μιλώντας για την κρίση του κοροναϊου

Ο Τομ Χανκς ήταν η φωνή της λογικής την περίοδο της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Μίλησε για την περιπέτειά του, όταν ο ίδιος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από τον φονικό ιό, απηύθυνε συστάσεις να μείνουμε σπίτι, ήρεμοι και να επιδείξουμε θάρρος στις δύσκολες συνθήκες.

Επίσης ήταν ο σταρ που δώρισε μία γραφομηχανή μάρκας Corona, στον οκτάχρονο αυστραλό Κορόνα, που του έγραψε για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του.

Τώρα, ο Τομ Χανκς έκανε έκπληξη σε τελειόφοιτους πανεπιστημιακής σχολής με μια εμπνευσμένη ομιλία μέσω βίντεο σε τελετή αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε online.

«Είμαι εδώ για να σας συγχαρώ. Συγχαρητήρια σε εσάς τους εκλεκτούς» είπε απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους του έτους 2020 του Τμήματος Θεάτρου, Χορού και Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου Wright State στο Οχάιο.

«Και σας αποκαλώ “εκλεκτούς” επειδή έχετε ξεχωρίσει με πολλούς τρόπους.

Πρώτον, με την ιδιοσυγκρασία σας και την πειθαρχία που ακολουθήσατε. Με τον δημιουργικό ζήλο που είναι μέσα σας. Και με την ενστικτώδη ορμή των επιθυμιών σας. Πετύχατε λόγω της βοήθειας και της αγάπης των άλλων που είναι στη ζωή σας, χωρίς αμφιβολία. Αλλά πετύχατε κυρίως ,επειδή εσείς οι ίδιοι επιλέξατε να το κάνετε. Είστε οι εκλεκτοί», είπε ο Τομ Χανκς απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους.

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τόνισε οι άνθρωποι θα διαχωρίζουν τώρα τη ζωή τους σε εποχή προ πανδημίας του κοροναϊού και μετά πανδημίας και επικρότησε τους σπουδαστές που μπόρεσαν να επιτύχουν ένα σημαντικό ορόσημο εν μέσω της κρίσης.

«Θα μιλάτε για τη ζωή σας με αυτόν τον τρόπο: «Λοιπόν, αυτό ήταν πριν από τον Covid-19. Ήταν πριν από τη μεγάλη πανδημία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς  ενώ συνεχίζοντας είπε:

 «Μέρος της ζωής σας θα ταυτοποιηθεί για πάντα με το «πριν» με τον ίδιο τρόπο που οι άλλες γενιές λένε «αυτό ήταν πριν από τον πόλεμο» ή «αυτό συνέβαινε πριν από το διαδίκτυο » ή «πριν από την Beyonce». Η λέξη «πριν» θα έχει μεγάλη βαρύτητα για σας.

Θα τα έχετε καταφέρει σε μια εποχή μεγάλων θυσιών και μεγάλων αναγκών και κανείς δεν θα είναι πιο ενεργός στο έργο της επανεκκίνησης της κανονικότητας από εσάς, εσάς τους επίλεκτους.

«Το μέλλον είναι πάντα αβέβαιο, αλλά εμείς που εξυμνούμε, όλα όσα έχετε κάνει, τα επιτεύγματά σας, είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτήν την ημέρα: Δεν θα μας απογοητεύσετε» υπογράμμισε ο Τομ Χανκς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024