Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Ντιμπάλα: Ο… Γολγοθάς του Αργεντινού και η δίμηνη μάχη με τον κοροναϊό

Υπόθεση Ντιμπάλα: Ο… Γολγοθάς του Αργεντινού και η δίμηνη μάχη με τον κοροναϊό

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει βρεθεί τέσσερις φορές θετικός στον κοροναϊό. Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που προσβλήθηκε από τον Covid-19, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον ιό.

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον Covid-19 ο Πάουλο Ντιμπάλα! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Γιουβέντους διαγνώστηκε για πρώτη φορά με κορωνοϊό στις 13 Μαρτίου, ενώ μαζί με τον 26χρονο επιθετικό νόσησε και η εντυπωσιακη σύντροφός του.

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει και ακόμα ο Λατινοαμερικάνος δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον ιό, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλο τον κόσμο. Οπως έγινε γνωστό πριν από μία εβδομάδα, ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε για τέταρτη φορά θετικός στον Covid-19.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς και η ιταλική ομάδα, η οποία σε ανακοίνωσή της για τους τρεις παίκτες της που είχαν προβληθεί από τον κορωνοϊό, αναφέρει ότι οι Ρουγκάνι και Ματουιντί έχουν ιαθεί πλήρως, αλλά δεν γίνεται καμία αναφορά στον Ντιμπάλα.

«Τρεις παίκτες είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid-19. Οι Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπλες Ματουιντί και Πάουλο Ντιμπάλα. Οι τρεις παίκτες είχαν τεθεί σε αυτοπεριορισμό και ήταν σε καραντίνα στα σπίτια τους. Οι Ρουγκάνι και Ματουιντί είχαν τα συμπτώματα και ακολούθησαν το πρωτόκολλο, γεγονός που τους βοήθησε να ξεπεράσουν τον ιό.

Εκαναν δύο τεστ και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Οι παίκτες έχουν ξεπεράσει τον Covid-19 από τα μέσα Απριλίου και δεν βρίσκονται πλέον σε καραντίνα», αναφέρει η Γιουβέντους για τους δύο παίκτες, ενώ για τον Ντιμπάλα δεν γίνεται καμία αναφορά, γεγονός που σημαίνει ότι ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει ακόμα να «νικήσει» τον ιό.

Οπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι γιατροί πλέον σκέφτονται να χορηγήσουν στον Ντιμπάλα μια πιο ισχυρή θεραπεία, ώστε να καταφέρει να ιαθεί επιτέλους από τον κορωνοϊό. Ο Covid-19 έχει βάλει κάτω τον Λατινοαμερικάνο άσο και τον «χτυπάει» αλύπητα.

Μάλιστα, ο σούπερ σταρ της Μεγάλης Κυρίας στα τέλη Μαρτίου είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που πέρασε όταν βρέθηκε για πρώτη φορα. «Τα συμπτώματα ήταν πάρα πολύ έντονα. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για πάνω από πέντε λεπτά. Πονούσαν οι μύες μου και ίσα που περπατούσα» είπε ο Αργεντινός.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024