Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαρέλα: «Ξέρω γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα»

Βαρέλα: «Ξέρω γιατί έφυγε ο Λουτσέσκου, υπήρχαν προβλήματα»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στη Ρουμανία και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός σχετικά με την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να έχουν επικοινωνήσει πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφυγε λόγω των χρημάτων που του δόθηκαν, ωστόσο ο Φερνάντο Βαρέλα που είχε πολύ στενή σχέση με τον Ρουμάνο προπονητή έχει διαφορετική άποψη. Και με δηλώσεις του στη Ρουμανία αποκάλυψε πως υπήρχαν προβλήματα με τον ΠΑΟΚ.

«Έκανα τα πάντα για εκείνον προκειμένου να μείνει, ανανέωσα το συμβόλαιό μου και ένα μήνα αργότερα αποχώρησε. Ξέρω γιατί έφυγε και ξέρω ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι είναι για καλό για εκείνον. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω γι’ αυτά και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ…».

Οσον αφορά την παρουσία του στον δικέφαλο, ο Βαρέλα είπε πως την πρώτη του σεζόν δεν ήταν καλός και θα μπορούσαν να τον είχαν διώξει.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη μου σεζόν. Η ομάδα πλήρωσε για να με αποκτήσει και δεν ήταν μία καλή σεζόν για μένα. Αν δεν ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου που ήρθε, ίσως να έφευγα. Ήξερε όμως τι είδους παίκτης είμαι, από τη Ρουμανία, μου έδωσε αυτοπεποίθηση και επέστρεψα στα γνωστά μου επίπεδα».

Ο Βαρέλα αναφέρθηκε και στα ελληνικά ντέρμπι, λέγοντας πως εδώ συχνά… διακόπτονται, σε αντίθεση με τη Ρουμανία.

«Στη Ρουμανία, το ντέρμπι Στεάουα-Ντιναμό, ολοκληρώνεται. Εδώ, δε γίνεται πάντα αυτό. Υπάρχει μια μεγάλη αντιπαλότητα και το παιχνίδι τελειώνει μόνο αν ήταν κακό και για τις δύο ομάδες ή κερδίζει κάποια από αυτές με 3-0 ή 4-0. Στη Ρουμανία δεν υπάρχουν προβλήματα, με οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο, στην Ελλάδα είναι πιο περίπλοκο. Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα του Βορρά με το Νότο».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024