Έρχεται «βαρύ» πρόστιμο για τον Ρόχο
Ο Μάρκος Ρόχο παραβίασε την καραντίνα, καθώς ο φακός τον έπιασε να καπνίζει και να παίζει χαρτιά παρέα με περισσότερα από δέκα άτομα, κάτι που θα πληρώσει με βαρύ πρόστιμο.
Σάλο προκάλεσε το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο με τον Μάρκος Ρόχο να παίζει πόκερ με φίλους του και να καπνίζει.
Οι κανόνες lockdown της Αργεντινής παραμένουν σε ισχύ μέχρι τουλάχιστον τις 10 Μαΐου. H Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, τον κάλεσε σε απολογία και όλα συνηγορούν ότι θα του επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.
Ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι ο πρώτος παίκτης της Premier League που παραβίασε τους κυβερνητικούς κανόνες. Ο Γκρίλις, Γουόκερ, Κιν καθώς και αρκετοί παίκτες της Αρσεναλ και της Τότεναμ δέχτηκαν κριτική για το ότι παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας. Ο Ρόχο φέτος αγωνιζόταν δανεικός στην Εστουδιάντες.
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Μπερδεύοντας το bella ciao με το… ciao bella και τον Μάριο με τον Πάριο (vids)
- Άρσεναλ – Μπέρνλι 1-0: Τρίποντο με Χάβερτς και ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο
- Τίτλοι τέλους: Ο Γκουαρντιόλα αποχωρεί από την Μάντσεστερ Σίτι – Φαβορί ο Μαρέσκα (pic)
- Ντόρσεϊ: «Ζω για τα μεγάλα σουτ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442