
Ιταλία : Το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων έδωσε η κυβέρνηση
Αντίστροφή μέτρηση για την επανέναρξη της σεζόν φαίνεται πως έχουμε στην Ιταλία
Επιστροφή στις προπονήσεις και με την έγκριση της ιταλικής κυβέρνησης για τις ομάδες της Serie A από αύριο, Δευτέρα 4 Μαΐου.
Αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς σκόπευαν να κάνουν αρκετές από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στην Ιταλία.
Φυσικά, οι προπονήσεις θα γίνονται σε γκρουπ και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που υπαγορεύει το σχετικό πρωτόκολλο.
Όλα αυτά μέχρι τις 17 Μαΐου σε πρώτη φάση, καθώς τότε αναμένεται να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση και ενδεχομένως να οριστεί και η ημερομηνία επανέναρξης της Serie A.
? The Italian government has given the go. From tomorrow, Serie A clubs can do optional individual trainings in their training centers until May 17th.
— Francesco Porzio (@fraporzio95) May 3, 2020
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]
- Ανταρκτική: Το ακραίο σχέδιο για να αποτραπεί η άνοδος της στάθμης της θάλασσας
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»




