
Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ελικόπτερο που μετέφερε τον υπ. Άμυνας
Παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας και Αρχηγό ΓΕΕΘα από τουρκικά μαχητικά - Υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Αγαθονήσι
Σε ακόμη μία ακραία πρόκληση προχώρησε η Τουρκία αφού λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Κυριακής, ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών παρενόχλησε το ελικόπτερο που μεταφέρει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Η παρενόχληση στο ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σημειώθηκε μετά την απογείωση από τις Οινούσσες.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέπτονταν φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των 96 ΑΔΤΕ (Οινούσσες), 79 ΑΔΤΕ (Αγαθονήσι) και 80 ΑΔΤΕ (Φαρμακονήσι) με τη συνοδεία επιτελών της ΑΣΔΕΝ.
Δείτε φωτογραφίες:
Και υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Αγαθονήσι
Μάλιστα το ζεύγος των τουρκικών μαχητικών προχώρησε και σε υπερπτήσεις στις Οινούσσες και στο Αγαθονήσι και μάλιστα σε πολύ χαμηλό ύψος (518 μέτρα).
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ στις 11.38 ζεύγος τουρλικών μαχητικών F-16 προχώρησαν σε υπερπτήσεις στις Οινούσσες στα 3.500 πόδια και ακολούθως στις 11.58 στο Αγαθονήσι στα 1700 πόδια.
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»

