
Πρωτομαγιά : Πυρά Χαρδαλιά κατά ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση
Επίθεση στο ΠΑΜΕ για τις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς από τον Νίκο Χαρδαλιά
Πυρά κατά του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραλιάς αναφορικά με τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η συνδικαλιστική οργάνωση την Πρωτομαγιά.
«Οι συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς προκάλεσαν αντιδράσεις. Οι πολίτες που έδειξαν πειθαρχία όλο αυτό το διάστημα μας κρίνουν όλους», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
«Τους προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες για τον εορτασμό και τους επισημάναμε ότι είναι προς το συμφέρον της εργατικής τάξης η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Δεν μας άκουσαν. Μας αγνόησαν».
Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως ήταν επιλογή της κυβέρνησης να μην στείλει την αστυνομία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. «Θα μεγεθύναμε το πρόβλημα εάν αποφασίζαμε να προχωρήσουμε δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων».
«Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τους κανόνες των ειδικών και να είμαστε υπεύθυνοι. Είναι ο μοναδικός τρόπος να μείνουμε ασφαλείς. Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση από την ερχόμενη Δευτέρα».
- Ν. Ανδρουλάκης: «Ένας Κρητικός με τις γενναίες πράξεις του έδειξε την αδιάρρηκτη ψυχή του Ελληνισμού»
- Κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator «δείχνει» ο Λάκης Λαζόπουλος – Το sms πριν τον μαγνητικό τομογράφο
- Ο Μουρίνιο πήρε θέση για τις φήμες περί Ρεάλ Μαδρίτης
- Γιορτή της Μητέρας: Η Μελάνια Τραμπ για το γιο της Μπάρον, τη μητέρα της και οι συμβουλές μητρότητας
- Απόδοση στο σχολείο και οικονομικοί πόροι – Το χάσμα είναι ζήτημα κοινωνικού περιβάλλοντος
- Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: Ο «εθνικός ωτακουστής» κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής, αντί να λογοδοτήσει




