
Τηλεοπτικά δικαιώματα: Ψηφοφορία για την κεντρική διαχείριση ζητάει ο Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να ψηφίσουν όλες οι ομάδες για την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Συμφώνησαν ο Κούγιας και ο Λούτσος του Βόλου.
Υπέρ της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων τάχθηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είναι και αυτός που έθεσε στο τραπέζι το θέμα της ψηφοφορίας για το συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει φέρει διαφωνίες στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας.
Νωρίτερα ο Μηνάς Λυσσάνδρου είπε πως μια κεντρική διαχείριση θα φέρει και ενιαία εικόνα, με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη πως είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, αλλά όταν θα ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των συλλόγων και δε θα υπάρχουν δεύτερες ομάδες όπως η Ξάνθη.
Ο Αλέξης Κούγιας συμφώνησε με τον Αλαφούζο για ψηφοφορία όπως και ο Λούτσος του Βόλου, με τον Τάκη Αγραφιώτη να τονίζει για ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ ο Ολυμπιακός, αν συνεχίσουν να υπάρχουν δορυφορικές ομάδες στη Λίγκα.
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Το Ριάντ στριμωγμένο μεταξύ Χούθι και Ιράν: Επανέρχεται ο φόβος ενός διμέτωπου πολέμου
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου




