Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετό για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Ετό για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Ο Σάμουελ Ετό αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι και ανέφερε πως ο Αργεντινός παραδέχτηκε πως χάρη σε κάποιες συμβουλές που του είχε δώσει, κατάφερε να αλλάξει την καριέρα του και να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα.

Στα πρώτα του χρόνια στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ένας από τους παίκτες με τους οποίους ήταν πολύ κοντά ο Λιονέλ Μέσι, ήταν ο Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος είχε από κοντά τον νεαρό τότε Αργεντινό και όπως τονίζει, o Mέσι παραδέχθηκε πως χάρη στις συμβουλές που του έδωσε, άλλαξε προς το καλύτερο η καριέρα του.

Παράλληλα ο πρώην άσος των «μπλαουγκράνα» χαρακτήρισε τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα ως τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ετό:

«Ο Μέσι μου είπε ότι χάρη στις συμβουλές που του είχα δώσει, κατάφερε να αλλάξει η καριέρα του και να φτάσει σε τοπ επίπεδο. Δεν θα σας αποκαλύψω όμως τι του είχα πει.

Επρεπε να διορθώσει μερικά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά είχε πάντα το ταλέντο. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που βλέπω ότι έχει γράψει ιστορία και πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024